Ens n’anem al Museu!

El dijous 12 d’abril farem la trobada al Museu Comarcal de Manresa a les 17h en un format especial.

espai memories

L’Ajuntament de Manresa, a través del Programa de la Dona, ens ha convidat a participar en el projecte Néixer a Manresa de l’Espai Memòries 2018.

Es tracta d’un projecte artístic en el qual es vol visualitzar la maternitat des de diferents angles: l’embaràs, el part i la maternitat amb dones de diferents orígens, interessos, cultures, línies de criança….

 

espai memories 2018 - invitacio

 

Per col·laborar en aquest projecte i aportar el nostre granet de sorra en la visibilització de la maternitat i la seva amplitud i diversitat, hem proposat traslladar la sessió del grup del dijous 12 al museu donant-li un caire concret que hem titulat “Xerrada i col·loqui  –  L’inici de la lactància. Com va ser el vostre inici?.

Farem una breu xerrada sobre com comença la lactància, com el nostre cos es prepara  per alletar, cuidar i protegir; com el nostre fill inicia amb nosaltres aquesta etapa, nova i única per tots dos.

Tot seguit, farem un col·loqui on podrem explicar com va ser l’inici de cadascuna i de cada nen; com vam estrenar la lactància, com la vam viure, què ens va sorprendre, què n’esperàvem, què ens va fer sentir, com ho va viure el nostre fill, la nostra parella….

Com més siguem, més rica serà l’activitat!

 

façana MCM

 

Us convidem a venir a les 17h, el dia 12 d’abril, al Museu Comarcal de Manresa, al carrer Via de Sant Ignasi número 40 de Manresa. https://goo.gl/maps/RvYHZZbT5Gm

 

Agraim, a l’Ajuntament de Manresa i a la regidoria de la Dona i Igualtat la feina, la confiança i el suport que ens demostren dia a dia.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s