Vols ajudar al grup i a altres mares?

Ets una mare apassionada de la lactància materna a qui li agradaria ajudar i acompanyar a altres mares durant l’alletament?

240_F_123896342_U2IYIvnxMyLC3OrxQukpxHZEbqjIKOIf (1)

A Fem Pit, grup de suport a la lactància materna amb seu a Manresa, necessitem ajuda tant per a la gestió del grup com per a les trobades.

Si ets mare amb experiència en lactància i et vols implicar i donar suport al grup, aquesta crida va adreçada a tu!  De ben segur que tens moltes coses a aportar.

Des de Fem Pit som plenament conscients que cada persona viu la lactància i el voluntariat de manera diferent: hi ha mares que potser esdevindran assessores de lactància, altres que no… Per tot això, actualment ser assessora de lactància és un requisit desitjable però no indispensable per a formar part del grup i donar un cop de mà.

women holding hands b_wII

Els grups de mares  són dinàmics i neixen de l’impuls d’aquelles que inicien el projecte, però es mantenen i sobreviuen gràcies al relleu.

Per aquest motiu, en els grups, sempre calen mans noves, mares que s’impliquin i puguin prendre el relleu.

Tant és així que, tot i que encara no tinguis formació específica sobre lactància materna, si ets una mare que ha alletat i a qui li agradaria donar un cop de mà a altres mares, T’ESPEREM! 

fempitgruplactancia@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s