Què és Fem Pit

Fem Pit és una associació sense ànim de lucre que funciona com un grup d’ajuda mutua, mare a mare, amb la finalitat de donar suport i protegir la lactància materna i les mares que volen alletar.

Coordinat per assessores de lactància (mares voluntàries amb experiència i formació específica en lactància materna), el grup facilita l’acompanyament i l’intercanvi d’informació entre les mares assistents, sent sempre informació contrastada, veraç i basada en l’evidència científica.

Fem Pit ofereix un espai en el qual les mares se sentin protagonistes i confiades d’expressar els seus dubtes i dificultats, compartint informació adequada i suggeriments pràctics sobre la lactància materna. Un lloc on compartir experiències, rebre suport emocional, tenir l’oportunitat de veure altres mares alletant i reforçar la percepció de normalitat (de gran ajuda quan hi ha pressions externes o poc suport).

Un ambient on es potencia l’autonomia respecte a les decisions sobre lactància, on no es jutja sinó que es recolza i on es poden crear vincles amb altres mares i famílies.

Les usuàries del grup són mares que han decidit alletar als seus fills i això inclou des de dones embarassades a mares de nens lactants de diferents edats, des dels pocs mesos a diversos anys, amb més fills o no. També pot haver-hi mares que hagin alletat anteriorment i estiguin interessades en el tema i vulguin aportar la seva experiència.

Les mares poden acudir soles amb els seus fills lactants o amb altres acompanyants com la parella, altres fills, altres membres de la família o amigues.

L’assistència al grup és gratuïta i voluntària

Comptem amb tu per a continuar la nostra tasca: FES-TE SÒCI/A