Pàgina d’inici

Fem Pit és un grup de mares voluntàries que ofereix informació i suport amb la finalitat de protegir, promoure i donar suport a l’alletament matern i a les mares que volen alletar.

Ens trobem els dimecres al matí i els dijous a la tarda, al carrer de la Canal núm 6 de Manresa, alternant setmanalment horari de matí i tarda (“>vegueu calendari).

Matins: de 10:00 a 11:30.

Tardes: de 15:30 a 17:00. 

A més de les reunions periòdiques, el grup facilita correu electrònic de contacte perquè les mares puguin -fer consultes, dissipar dubtes o demanar informació sobre les reunions.

Fem Pit és una associació sense ànim de lucre, gestionada des del voluntariat. Per tal de mantenir l’entitat, poder actualitzar la formació de les assessores, iniciar projectes i, en definitiva, oferir un servei de qualitat, Fem Pit es financia d’aportacions, donatius i col·laboracions, sempre i quan la seva acceptació no comprometi la independència del grup o l’assoliment dels seus fins.

Si ens vols ajudar, pots fer una donació voluntària a la guardiola del grup que trobaràs a les trobades o fer-te sòci/a.

D’acord amb el nostre Codi Ètic, no acceptem donatius en diners o en espècie que provinguin de fabricants o distribuïdors d’aliments infantils, biberons, tetines, xumets ni altres productes relacionats amb l’alimentació infantil, inclosos els productes per a la lactància materna.

Comptem amb tu per a continuar la nostra tasca: FES-TE SÒCI/A